Che Bethomek Bong Diary Pungguk Menanti Bulan: Ruang Iklan Percuma

Friday, May 4, 2012

Ruang Iklan Percuma

Assalamualaikum .
CBB  nk melangkah lebih jauh sikit dalam dunia berblogger ni.leh x?(kalau xboleh pum,CBB nk buat jgk) haha :)
so, CBB bercadang nk buka ruang iklan kepada yang berminat buat promosi perniagaan, bisnes atau personal blog atau ape2 pum.


Untuk bulan MEI ni, CBB akan buat percubaan untuk ruang iklan ni.
Jadi, CBB akan bagi percuma je kepada sesiapa yg berminat nk sewa ruang iklan ni.

tapi,untuk bulan hadapan, CBB nak minta lah sikit caj untuk ruang iklan ni.
Sewa untuk ruang iklan ni, xmahal pum cuma: 


  • RM 5 /sebulan ( sewa paling murah didunia)


  • Saiz ruang iklan : 100 x 100 px
  • kalau ada yang berminat,boleh la hantar emel ke CBB: aaq_7791@yahoo.com


JGN MALU,JGN SEGAN. MURAH!!MURAH!!.hehe
Terima kasih


Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

2 comments:

  1. Saya ada hantar emel. tapi failed. Ada error; tulis account yahoo tu salah.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright CBB