Che Bethomek Bong Diary Pungguk Menanti Bulan: Keputusan segmen bloglist CBB #1

Saturday, May 12, 2012

Keputusan segmen bloglist CBB #1

Assalamualaikum dan selamat mlm korang semua ....


Di petang yg indah dan permai, CBB nk ucapkan jutaan terima kasih kepada korang semua yg telah join segmen bloglist MEI CBB #1 ..
Segmen CBB dh  tamat semalam iaitu 11 MEI 
so, ari ni 12 Mei ,
CBB (tgh berlari smbl pejam mata) akan  mengumumkan lah siapakah yg bertuah  akan dilistkan dalam blog list CBB ... (xsbr kan nk thu siapa yg bertuah )..
yg bertuah kan dibloglist shingga 31 Mei 2012 ...( lamakan )hehe..


CBB akan pilih seramai 12 blogger tok dimasukkan dalam bloglist dan CBB akan buat direview tok blogger yg bertuah tu ..
review trsebut akan dibuat secara peringkat2 ..so, tunggu ....
pemilihan bloglist ni ditentukan oleh mesin random.org . 
yg bertuah diucapkan tahniah  dan yg  kurng brtuah lain kali
CBB buat segmen tok bulan jun plak...
sekian .. 


tadaaa ........Bloglist Bulan Mei CBB#1 2012 
















menarik :




Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

5 comments:

  1. sedih2,,tak bertuah,,tahniah yg bertuah ye:)

    ReplyDelete
  2. tahniah utk smua pemenang... ;)

    ReplyDelete
  3. yeah sya mnang thanx awak buat segmen ney..

    ReplyDelete
  4. oh ade jugak ke? ahahaha:)) nape baru tau ni. okk. tq owner blog:)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright CBB